åbningsevent

 

Lørdag den 23. april byder SKOVHUGGEREN på officiel åbning af det helt nye MTB-spor i Egebjerg Bakker ved Svendborg. Vi byder på lidt god mad fra Kok & Rul til de første 300 gæster samt drikkelse fra lokale brygmestre. Du kan også besøge den store Cannondale stand, hvor du kan se og prøvekøre de nye 2016-modeller.

Vi trækker lod om store præmier på åbningsdagen. Blandt alle der har tegnet årskort fra 1. april til 23. april (indtil lodtrækningen påbegyndes). Vi trækker lod om lækkerier fra Magic Sport og gavekort til Henri Lloyd kvalitetstøj.

Vi har også lodtrækninger af fede præmier på følgende datoer: 10. april, 20. april og den 30. april. Blandt alle der har tegnet årskort på disse datoer.

Til lodtrækningerne på selve åbningsdagen SKAL man være til stede for at få sin præmie. Vinderne på de øvrige datoer bliver offentliggjort på SKOVHUGGERENs Facebook side.

Parkering - se nederst på siden.

PROGRAM

 

11:00      Start/målområde åbner for publikum

11:15      Velkomst og taler v. Carl Johan Greve Ahlefeldt-Laurvig_lehn, Borgmester Lars Erik Horneman

11:30      Officiel åbning af SKOVHUGGEREN. Stammen til ruten hugges over og herefter er ruten åben for alle.

Hele dagen: Magic Sport udlånder de nyeste Cannondale cykler til test. Mød Thomas Nørup, Team Novo Nordisk og tre gange dansk mester i XCM, til en snak.

Hele dagen: Salg af lodsedler ”Støt dit spor” vind Texas motorplæneklipper, brunch for fire på Verster Skerninge Kro, Konnerup chokolade, gavekort til V. Skerninge Shelltank. Vindere findes på dagen blandt de tilstedeværende.

14:00      Mad: Øl-braiseret øko-okse med lækkert tilbehør fra Kok & Rul. Øl fra Gundestrup Mejeri og Bryghus.

14:30      Lodtrækning mellem alle årskort om præmier fra Werners Cykleri, Magic Sport og Henri Lloyd kvalitetstøj, lodtrækning ”støt dit spor”

15:30      Start/målområdet lukker. Sporet er herefter kun åbent for ryttere med årskort eller 3-dages pas.

 

22. april (dagen før SKOVHUGGERENs åbningsevent) er der BISSEN MTB i Svendborg. Et fedt og rost MTB løb med distancer på 25 km (NITTEN), 50 km (BUMSEN og 75 km (BISSEN). Der er også børneløb (Junior-BISSEN). Mere på www.bissenmtb.com.  

Parkering

Vi forventer mange gæster til åbningen og der vil være trængsel på de små veje i Egebjerg Bakker. Parkering skal ske på parkeringsareal på Alpevej (nærmeste adresse til gps vejvisning er: Alpevej 28, 5771 Stenstrup). Placering af p-plads på Google Maps ses her.

Vi anbefaler du om muligt kommer på cykel. Der vil stå p-vagter til at guide de gæster som ankommer i bil. Hvis p-pladsen på Alpevej bliver fyldt vil gæster blive henvist til andre lokaliteter.

Undgå at parkere i vejkanter og andre steder som ikke er specielt afmærket som p-plads.

Fra p-plads skal I gå eller cykle til eventplads.

Hvis du ankommer på cykel kan du køre direkte til eventpladsen.

Placeringen af eventplads kan ses her.

Se oversigtskort over SKOVHUGGEREN nedenfor for detaljer om placering af p-plads og eventplads.

 

 

Bemærk

Det er ikke tilladt at køre på sporet inden den officielle åbning den 23. april.

Al færdsel på sporet sker på eget ansvar. Foreningen eller lodsejer kan ikke stilles til ansvar for person- eller materielskade.